مخلل الكرنب

كرنبة متوسطة الحجم
4 كوب خل مخفف
2 ملعقة ملح وفلفل وشطة .. بعد خلطهم
  • أغلى الخل مع التوابل 
  • أنزعى ورق الكرنب الخارجى ولا تستعمليه 
  • قطعى بقية الورق والقلب الكرنبة الى شرائح 
  • ثم رصى ورق الكرنب فى وعاء ورشى عليه الملح بين كل طبقة وأخرى 
  • أتركى الكرنب 24 ساعة ثم صفيه وأشطفيه 
  • عبئى الكرنب فى وعاء أو برطمان وأغمريه بالخل المتبل البارد
  • أخكمى الغطاء المعقم وأحفظيه فى مكان بارد
على فكرة .. يمكنك عمل مخلل الكرنابيت بنفس الطريقة


0 التعليقات:

إرسال تعليق

 
//